Brifingjet

Aleatët e Njerëzimit i dhanë brifingjet e tyre për njerëzimin në katër seri, të përmbledhura në 4 vëllime.
Këto brifingje janë resultati i kontributi të madh dhe sakrifice të madhe. Jemi mirënjohës ndaj individëve që e sollën këtë report të rëndësishëm dhe gjithashtu ndaj qytetërimeve që i dërguan në këtë mision të madh dhe të rrezikshëm.