A kemi nevojë që qeveritë të zbulojnë atë që dinë?

Në këtë klip interviste me Grimerica Show, Reed Summers flet këtu mbi kolektivet jashtëtokësore të pranishme në botën tonë, dhe i përgjigjet pyetjeve rreth arsyes pse janë këtu, si po na manipulojnë dhe çfarë është shfqja e vërtetë jashtëtokësore.