Agjenda jashtëtokësore” | E zbuluar nga Aleatët e Njerëzimit

Brifingjet e Aleatëve të Njerëzimit i shpërthejnë mitet dhe besimet që mbajmë rreth kontaktit jashtëtokësor dhe paraqesin informacione të rëndësishme rreth kontaktit jashtëtokësor që po ndodh në botë sot.